"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Saturday 20 August 2011

Joy, micul colibri

Joy este numele lui. Vine de la bucuria cu care cerceteaza fiecare floare. Un colibri care danseaza, se joaca, se inalta si coboara, se rasuceste si planeaza cu gratie de la o floare la alta. Cerceteaza si degusta nectarul fiecarei flori. Hummm, Hummm, se aude bazaitul ca de bondar, iar sclipirea aurie a penajului te face sa crezi ca razele de soare s-au luat la joaca.
Un Hummingbird atat de special, pentru ca bucuria cu care descopera fiecare floare este atat de vizibila si de ce nu... molipsitoare.
Sunt anumite flori care fac parte din "meniul" unui hummingbird, dar Joy le viziteaza pe toate si este fericit sa deguste chiar si cele mai simple si modeste flori.
Joy la Torchlily ( Kniphofia). Am avut un dram de noroc sa prind momentul asta. Daca va uitati cu atentie, se vede si polenul pe cioc.

Joy este "Joie de vivre" este inspiratia pentru incantare si simpla bucurie.


1 comment:

  1. Pooglądałam zdjęcia w pełnym wymiarze i są niesamowite. Faktycznie, szczęście "złapać" aparatem takie maleństwo.Pozdrawiam

    ReplyDelete