"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Monday 5 September 2011

Schimbare de decor

Weekend lung de Labor Day cu o duminica ploioasa si un ultim val de caldura inainte de marea racorire autumnala. Dupa 30 grd si o furtuna zdravana, azi ne amintim fortat cum e viata la doar 14 grade Celsius.
O liniste cenusie in gradina, pasarile tac, nici vantul nu misca norii, pana si colibrii se ascund pe undeva. Se zvoneste prin oras schimbarea, unii vorbesc la trecut despre concedii, plaja si excursii, decorurile de Thanksgiving si Halloween iau locul umbrelelor de soare.
Pornim la drum ca sa uitam de toate cele, in cautarea unui loc cu soare unde timpul nu grabeste inainte, ci prelung savureaza fiecare moment al unui frumos sfarsit de vara.

Lighthouse, St. Catherines Harbour, lacul Ontario.  Imi plac farurile, as face colectie de ele, profit de ocazie si trag poza dupa poza.
Inca unul putin mai departe, in linistea lacului.
Pe lac, puzderie de barci.
Rate, gaste, pescarusi, lebede; calmul lor e molipsitor.
Ma declar multumita si cu imaginea superb impunatoare a celor doua faruri pe marginea lacului, ne pornim spre casa. Pe negandite, incepem sa facem planuri pentru toamna...tocmai am acceptat schimbarea, sunt gata sa primesc culorile si bucuriile toamnei.
Sa aveti o toamna bogata si plina de bucurii!




No comments:

Post a Comment